Thursday, October 23, 2014

Energizing Soy Protein (ESP)

Apa ada dengan ESPESP Vanilla Protein Bukan-GMO satu-satunya produk yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu oleh badan. Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik. Ia ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi  dengan semua  asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting. Berbanding  protein daripada sumber daging, telur dan tenusu,  ESP adalah  rendah  lemak dan  bebas laktosa dan kolesterol.

Istimewanya ESP:


 1. Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
 2. Protein soya membantu mengurangkan kolesterol. 
 3. Mengandungi lima  vitamin B penting, separuh daripada  keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones.  Kajian  menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal     kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.
 4. Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya. 
 5. Bukan itu sahaja, bagi mereka yang mementingkan kecantikan luaran, ESP sangat baik untuk memulihkan sel-sel yang rosak dan telah mati. 
 6. Pengambilan berterusan akan menjadikan kulit anda lebih berseri dari dalam dan membantu memulihkan masalah2 kulit yang anda hadapi contohnya jerawat, jeragat, parut jerawat dan masalah-masalah kulit yang lain.  
 7. Pengambilan ESP bersama2 supplemen yang lain akan membantu badan anda menyerap nutrien yang diambil dengan kadar yang optimum..  

KEBAIKAN :  ESP SHAKLEE
 • Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.
 • Untuk wanita yang sedang pregnant macam saya sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein bagus untuk tumbesaran.
 • Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.
 • Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
 • Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan berkurang.
 • Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, ia boleh membantu badan anda melawan penyakit.
 • Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. 
 • Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, walaupun puasa.

PM 0146907178
SID883367
FB: Ernawati binti Toba

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

* This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Follow me

Google+ Followers

Total Pageviews