Thursday, June 5, 2014

ESP ESP SAJA..


Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Istimewakah Shaklee ni? NON-GMO, 9 ASID AMINO, RENDAH GLISEMIK dan paling penting HALAL..



Selidik sedikit kandungan ESP...


Ramai yang memilih ESP kerana banyak fungsinya. Saya sendiri dah ambik ESP sudah masuk tong ke 3...memang tak rugi.  Yang paling perasan kulit tak kering, makin putih dan sihat. Jerawat apa lagi malu-malu nak keluar. Yang paling best nak tau???? Ambik masa sarapan confirm kenyang berjam-jam, badan pun rasa fit sebab dah ambik SET KURUS ALFALFA COMPLEX DAN LECITIN...pastinya ada yang menggeleber..;).. ESP kaya protein soya memelihara OTOT untuk memastikan kadar metabolisme badan kekal meningkat.


Sekarang nak share RESEPI ESP..Macam-macam boleh buat tau...


Ambik ESP atau Cinch Shake


APA KATA MEREKA.....




Hubungi:
Ernawati Toba 0146907178
WA/Wechat 0138521188
SID883367

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

* This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Follow me

Google+ Followers

Total Pageviews