Monday, December 1, 2014

Master Celebration

As salam...

Ringkasan cerita hari ni..saya attend masjlis Master Celebration - Master Coordinator Usharini Arunassalam...seorang suri rumah berjaya. Desakan sakit yang dihidap anak perempuan beliau iaitu kronik bronchitis (kalau tak silap spesifik sakit dia) pada umur baby lagi menyebabkan beliau mencuba untuk menggunakan produk Shaklee. Beliau sangat risau. Yalah anak kan.. Antaranya, Home Care Shaklee untuk pastikan persekitaran rumah beliau bersih dan selesa untuk kesihatan anak-anak beliau. Malah, beliau juga berani mencuba suplemen Shaklee seperti Mealshake, Vitamin C, Omega Guard...takut anak beliau tak dapat consume dengan baik, beliau blend dan nasib baik anak dia suka dan terus mengamalkan semua suplemen ini sehingga ke hari ni. Bukan sahaja untuk anak perempuan beliau malah juga untuk kedua-dua anak lelaki. Beliau sendiri pun consume sekali.

Tak kenal maka tak cinta. Tak cuba mana nak tahu kan..Selepas beliau mencuba, beliau mendaftarkan diri sebagai ahli. Syukur  keadaan semua kembali pulih. Seorang ibu akan berusaha mencari penyelesaian terbaik untuk keluarganya malah untuk buah hati pengarang jantung iaitu anak-anak..

Ok lah jom kita tengok sedikit gambar dan video untuk tatapan semua..




Video ni tak jelas sangat..tapi best..macam-macam ada...

Tarian 
video

Hubungi saya:
Shaklee Independent Distributor Anda
Ernawati Toba
0146907178
FB:Ernawati Toba
FB Page: Healthy Lifestyle with Ernawati Toba

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

* This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Follow me

Google+ Followers

Total Pageviews